LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ: Ο Μέσι πήρε τη σκυτάλη από τον Φάτι

Barcelona's Lionel Messi fights for the ball against Villareal's Francis Coquelin during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal FC at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 27, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi fights for the ball against Villareal's Francis Coquelin during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal FC at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 27, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το 3-0 με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Φάτι, ενώ το τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήλθε από αυτογκόλ του Πάου Τόρες σε προσπάθεια να απομακρύνει σέντρα του Αργεντινού. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Βιγιαρεάλ για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος με τον Άνσου Φάτι να ανοίγει το σκορ και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους μπλαουγκράνα.

Ο 17χρονος κέρδισε και πέναλτι - σε μονομαχία με τον Μάριο Γκασπάρ - από την εύστοχη εκτέλεση του οποίου προήλθε το 3-0. Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σέρχιο Ασένχο πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για την τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα της Βαρκελώνης πήγε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα τεσσάρων γκολ. Το 4-0 ήλθε από αυτογκόλ του Πάου Τόρες, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον Σέρχιο Μπουσκέτς από το να σκοράρει μετά την εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Λιονέλ Μέσι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ