LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ 4-0: Τεσσάρα με Φάτι και Μέσι

Barcelona's Lionel Messi celebrates with team mates after scoring his side's 3rd goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal FC at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 27, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates with team mates after scoring his side's 3rd goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal FC at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 27, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-0 τη Βιγιαρεάλ με πρωταγωνιστές τους Άνσου Φάτι (δύο γκολ, κερδισμένο πέναλτι) και Λιονέλ Μέσι (ένα γκολ και δημιούργησε το τέταρτο) και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Άκρως θετικό το πρώτο δείγμα γραφής του Κούμαν. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Βιγιαρεάλ για την τρίτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος κάνοντας ντεμπούτο ουσιαστικά στη σεζόν.

Οι μπλαουγκράνα δεν συνάντησαν αντίσταση από το κίτρινο υποβρύχιο και καθάρισαν τη νίκη (4-0) από το πρώτο ημίχρονο. Πρωταγωνιστής ο Άνσου Φάτι που μέσα σε τέσσερα λεπτά άνοιξε το σκορ και διεύρυνε το προβάδισμα σε 2-0.

Τη σκυτάλη πήρε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε το 3-0 ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το αυτογκόλ του Πάου Τόρες. Άκρως ικανοποιητικό το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής για τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος έδωσε χρόνο στον 17χρονο Πέδρι και τον 21χρονο Τρινκάο.

Στο 15ο λεπτό ο Τζόρντι Άλμπα βγήκε από αριστερά, γύρισε και ο Άνσου Φάτι με κεραυνό νίκησε τον Ασένχο δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 19ο ο Φιλίπε Κουτίνιο κουβάλησε στην μπάλα και την έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον 17χρονο, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον Ασένχο κι έκανε το 2-0.

Ο Φάτι κέρδισε και πέναλτι - σε μονομαχία με τον Μάριο Γκασπάρ - από την εύστοχη εκτέλεση του οποίου προήλθε το 3-0. Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σέρχιο Ασένχο πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για την τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα της Βαρκελώνης πήγε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα τεσσάρων γκολ. Το 4-0 ήλθε από αυτογκόλ του Πάου Τόρες, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον Σέρχιο Μπουσκέτς από το να σκοράρει μετά την εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Λιονέλ Μέσι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Οι Καταλανοί κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ακόμη κι έτσι οι παίκτες του Ουνάι Έμερι δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ούτε ο Μορένο, ούτε ο Κούμπο που πέρασε ως αλλαγή, ούτε οι Εστουπινιάν και Μάριο Γκασπάρ μπόρεσαν να νικήσουν τον Νέτο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Κούμαν): Νέτο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Μπουσκέτς (78' Πιάνιτς), Ντε Γιόνγκ, Μέσι, Κουτίνιο (70' Πέδρι), Φάτι (70' Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (78' Τρινκάο).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (Ουνάι Έμερι): Ασένχο, Μάριο Γκασπάρ, Αλμπιόλ (84' Μόρι), Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Παρέχο, Κοκλέν (46' Ιμπόρα), Τσουκουέζε (74' Κούμπο), Μόι Γκόμεθ, Μορένο (84' Μπάκα), Αλκάθερ (46' Τριγκέρος).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Αλαβές - Χετάφε 0-0

Βαλένθια - Ουέσκα 1-1 (38' Βάις / 63' Σιόβας)

Έλτσε - Σοθιεδάδ 0-3 (55' Πόρτου, 77' πεν. Γιανουζάι, 90+4' Λόπες)

Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3 (35'Μαντί,37'Καρβάλιο/14'Βαλβέρδε,48'Έμερσον (αυτ),82'Ράμος)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Οσασούνα - Λεβάντε 1-3 (38' Τόρες / 41' Μελέρο, 77' Ροζέρ, 81' Μοράλες)

Έιμπαρ - Μπιλμπάο 1-2 (48' Κίκε / 40', 87' Ουνάι Λόπεθ)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα 6-1 (9' Ντιέγκο Κόστα, 47' Κορέα, 65' Ζοάο Φέλιξ, 72' Γιορέντε, 85', 90+3' Σουάρες / 87' Μολίνα)

Καντίθ - Σεβίλλη 1-3 (48' Σαλβαδόρ Σάντσεθ / 65' Ντε Γιόνγκ, 90' Ελ Χανταντί, 90+6' Ράκιτιτς)

Βαγιαδολίδ - Θέλτα 1-1 (66' Σέρτζι Γκουαρδιόλα / 44' Ιάγο Άσπας)

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ 4-0 (15', 20' Φάτι, 35' πεν. Μέσι, 45+1' αυτ. Πάου Τόρες)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στην ισπανική λίγκα και όχι μόνο

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ