LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 4-0: Στο ρελαντί και μόνοι δεύτεροι οι μπλαουγκράνα

Barcelona's Luis Suarez, center, celebrates with teammates Lionel Messi, left, and Arturo Vidal after scoring the opening goal during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Luis Suarez, center, celebrates with teammates Lionel Messi, left, and Arturo Vidal after scoring the opening goal during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρσελόνα με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά και το πρώτο του Λιονέλ Μέσι στη σεζόν συνέτριψε 4-0 τη Σεβίλλη και είναι μόνη δεύτερη, σε απόσταση δύο βαθμών από τη Ρεάλ 20 ημέρες πριν το clasico. Με 9 παίκτες τελείωσαν οι μπλαουγκράνα, δυο αποβολές στην ίδια φάση! (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Σεβίλλη στο Καμπ Νόου, τη συνέτριψε με 4-0 και πλέον είναι μόνη δεύτερη, στο -2 από τη Ρεάλ, 20 ημέρες πριν το μεταξύ τους clasico. Πρώτο γκολ Μέσι στη σεζόν. Με εννιά παίκτες τελείωσαν το ματς οι μπλαουγκράνα, δύο αποβολές στην ίδια φάση.

Οι μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό με εξαιρετικό ψαλίδι του Λουίς Σουάρες. Ο Ντεμπελέ έδωσε στον Σεμέδο, ο Πορτογάλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Ουρουγουανός με ανάποδο ψαλίδι νίκησε τον Βάτσλικ κι άνοιξε το σκορ.

Στο 32ο λεπτό η ομάδα της Βαρκελώνης διεύρυνε το προβάδισμά της με τον Βιδάλ. Ήταν η έξυπνη σέντρα του Φρανκ ντε Γιονγκ, ο Βιδάλ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Σεβίλλης - καλυπτόταν - και με προβολή νίκησε τον Τσέχο τερματοφύλακα για το 2-0. Η φάση ελέγχθηκε με VAR για τυχόν οφσάιντ του Χιλιανού (δεν ήταν) και για το εάν η μπάλα είχε περάσει έξω στο κοντρόλ του Σεμέδο (την είχε κρατήσει ο Πορτογάλος).

Ύστερα από τρία λεπτά ήρθε και τρίτο γκολ για την Μπαρτσελόνα. Ο Ντεμπελέ πήρε την μπάλα αριστερά... ξάπλωσε με προσποίηση τον Ντιέγκο Κάρλος και με εξαιρετικό τελείωμα νικά τον Βάτσλικ. Στο 77ο λεπτό ο Οκάμπος έκανε φάουλ στον Σουάρες.

Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Βάτσλικ δεν μπορούσε να κάνει κάτι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό σκορ (4-0). Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Αργεντινού στη σεζόν. Κι όμως η Μπάρτσα τελείωσε με εννιά παίκτες το ματς.

Δυο αποβολές στην ίδια φάση, με χρονική απόσταση ελάχιστων δευτερολέπτων. Ο 20χρονος Ουρουγουανός αμυντικός Αραούχο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του με απευθείας κόκκινη για ανατροπή του Τσιτσαρίτο. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ κάτι είπε στο διαιτητή κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών και ο Λαόθ τον απέβαλε κι αυτόν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 4/10

Μπέτις - Έιμπαρ 1-1 (66' Μορόν, 34' πεν. Ορεγιάνα)

Σάββατο 5/10

Λεγανές - Λεβάντε 1-2 (76' Μπρέιθγουεϊτ / 45+2' Ροτζέρ Μαρτί, 45' Καμπάνια)

Ρεάλ - Γρανάδα 4-2 (2'Μπενζεμά,45+1'Αζάρ,62'Μόντριτς, 90+2' Χάμες /69'Ματσίς,77'Ντουάρτε)

Βαλένθια - Αλαβές 2-1 (27' Γκόμες, 83' πεν. Παρέχο / 89' Πέρεθ)

Οσασούνα - Βιγιαρεάλ 2-1 (46' Ρονκάλια, 79' Άβιλα / 5' Τόρες)

Κυριακή 6/10

Μαγιόρκα - Εσπανιόλ 2-0 (37' Μπούντιμιρ, 73' Σεβίγια)

Θέλτα - Μπιλμπάο 1-0 (74' Ιάγο Άσπας)

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο 0-0

Σοθιεδάδ - Χετάφε 1-2(5' Μερίνο / 69' Μάτα, 89' Μακσίμοβιτς)

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη 4-0 (27' Σουάρες, 32' Βιδάλ, 35' Ντεμπελέ, 78' Μέσι)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ