LA LIGA

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν 17χρονο της Βαλένθια

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν 17χρονο της Βαλένθια

Τον 17χρονο μεσοεπιθετικό της Βαλένθια, Φεράν Τόρες, έχουν βάλει στο μάτι οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ποιος είναι ο νεαρός και ποια η στάση της ομάδας του.

Είναι γνωστό πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχουν πολλούς λόγους αντιπαράθεσης. Το αμέσως επόμενο διάστημα ίσως βρουν ακόμα μία αφορμή για να συγκρουστούν. Ο λόγος για τον 17χρονο ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, Φεράν Τόρες, ο οποίος θεωρείται το νέο μεγάλο όνομα στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, εμφανίζεται απογοητευμένος από την έλλειψη νέων ποδοσφαιριστών από τη Μασία τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό το λόγο έχει αποφασίσει να αγοράσει εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, με τον Τόρες να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα στη λίστα του.

Από την άλλη πλευρά, η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει στο πρόσωπο του 17χρονου έναν μελλοντικό αστέρα που μπορεί να βρει θέση στη μεσοεπιθετική γραμμή των ''μερένγκες'', αποτελώντας τον διάδοχο του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Φεράν Τόρες γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2000 στην πόλη Φόιος της Βαλένθια. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των ''νυχτερίδων'',υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2017. Η ρήτρα πώλησης του ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ.

Στη φετινή σεζόν έχει 3 συμμετοχές, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου στο εντός έδρας 4-1 της ομάδας του εναντίον της Σαραγόσα για το Copa del Rey.

Πάρτε μία γεύση για το λόγο που οι δύο μεγάλοι της Ισπανίας θέλουν τον Τόρες.

Photo credits: AP Photo/Rafiq Maqbool

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ