LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ: Κόκκινη μέσα σε 3,5 λεπτά για τον Φάτι, αποβλήθηκε και ο Λοθάνο

Barcelona's Ansu Fati covers his face during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ansu Fati covers his face during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Φάτι πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητής της αναμέτρησης 3,5 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Μετά από δυο λεπτά αποβλήθηκε και ο Λοθάνο των φιλοξενούμενων (VIDEO)

Μόλις 3,5 λεπτά αγωνίστηκε στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ ο Ανσού Φάτι με τον ταλαντούχο επιθετικό να βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 49' της αναμέτρησης και ενώ είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Ο Φάτι έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Καλέρο, αρχικά είδε κίτρινη κάρτα αλλά ο ρέφερι τσέκαρε τη φάση στο VAR. Είδε πως ο Φάτι βρήκε στο καλάμι τον παίκτη της Εσπανιόλ σε ένα αρκετά σκληρό μαρκάρισμα και τον τιμώρησε με κόκκινη κάρτα.

Τρία λεπτά αργότερα, και ουσιαστικά στην πρώτη φάση από την έναρξη ξανά του αγώνα και η Εσπανιόλ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Λοθάνο ήταν αυτός που κλότσησε τον Πικέ. Και στη συγκεκριμένη φάση αρχικά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη και μετά τη χρήση του VAR τη μετέτρεψε σε κόκκινη.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ