LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Έιμπαρ 2-0: Ο Μέσι έγραψε ιστορία με το γκολ Νο 400!

FC Barcelona's Lionel Messi, centre, celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, centre, celebrates after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Jan. 13, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν με κλειστά μάτια στη φάση του δεύτερου γκολ κόντρα στην Ειμπάρ και έδωσαν την ευκαιρία στον Μέσι να πετύχει ένα γκολ που πέρασε στην ιστορία (VIDEO).

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο εκτελεστής για την Μπαρτσελόνα στη φάση του 19ου λεπτού όπου άνοιξε το σκορ απέναντι στην Έιμπαρ αλλά στο 53' απέδειξε πως είναι και εξαιρετικός πασέρ.

Τότε ήταν που σέρβιρε τη μπάλα στον Λιονέλ Μέσι και ο Αργεντινός απέφυγε περίτεχνα έναν αντίπαλό του για να νικήσει με διαγώνιο σουτ τον αντίπαλο κίπερ και να κάνει το 2-0, με το γκολ αυτό να είναι ιστορικό.

Και αυτό γιατί ο "Pulga" όχι μόνο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της La Liga με 400 γκολ αλλά και ο πρώτος που έχει στο ενεργητικό του 400 γκολ με τη φανέλα μίας μόνο ομάδας στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Σημειώνεται πως ο Μέσι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που φτάνει τα 400+ γκολ στην ιστορία των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης (400) μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο (409), φτάνοντας πάντως αυτό τον αριθμό με 63 ματς λιγότερα.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ