LA LIGA

Μίτσελ: "Ίσως είναι η ώρα να μιλήσουμε για τη διαιτησία"

Malaga's coach Michel Gonzalez looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Malaga at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Malaga's coach Michel Gonzalez looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Malaga at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο τεχνικός της Μάλαγα, Μίτσελ, τα έβαλε με τη διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα κι εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία των Ανδαλουσιανών.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με αντικανονικό γκολ και τελικά επικράτησε 2-0 της Μάλαγα, με τους Ανδαλουσιανούς να παραμένουν με έναν μόλις βαθμό μετά από 9 ματς στην τελευταία (20ή) θέση της κατάταξης της La Liga.

Ο τεχνικός των "μποκερόνες", Μίτσελ, δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί στο πρώτο γκολ των "μπλαουγκράνα" που κακώς μέτρησε, ενώ αντίθετα εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία αυτών παρά την απογοητευτική πορεία.

"Μας βοηθά λίγο η εικόνα, γιατί φύγαμε από το ματς χωρίς βαθμό. Η σεζόν είναι λίγο ανώμαλη για εμάς. Η ομάδα είχε τις ευκαιρίες της. Δεν μιλάμε για τους διαιτητές, αλλά ίσως πρέπει να μιλήσουμε. Είναι το πρώτο γκολ, γκολ που δεχθήκαμε από οφσάιντ, γνωρίζουμε ότι το να διευθύνεις έναν αγώνα είναι δύσκολο, αλλά το να είσαι προπονητής και να υποφέρεις επίσης.

Είχαμε καλή προδιάθεση, παρά το γεγονός ότι δεχθήκαμε το γκολ τόσο νωρίς. Το γκολ δεν μας απομάκρυνε από το σκεπτικό που είχαμε για το ματς. Δεν φεύγουμε απογοητευμένοι. Θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Δεν με επηρεάζουν οι φήμες, κάνω τη δουλειά μου και σε ο,τι μου αναλογεί, την κάνω καλά. Λυπάμαι για τους παίκτες μου, που αξίζουν περισσότερα", υποστήριξε ο Μίτσελ.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ