LA LIGA

Μια νύχτα στη φυλακή για τον Σάντι Μίνα λόγω σεξουαλικής επίθεσης

Valencia's Santi Mina, center, tries to get between Lyon's Maxime Gonalons, left and Lyon's Corentin Tolisso during a Group H Champions League soccer match between Valencia and Lyon at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday Dec. 9, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's Santi Mina, center, tries to get between Lyon's Maxime Gonalons, left and Lyon's Corentin Tolisso during a Group H Champions League soccer match between Valencia and Lyon at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Wednesday Dec. 9, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

Μία νύχτα στο κρατητήριο πέρασε ο Σάντι Μίνα της Βαλένθια, μετά από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική επίθεση σε θέρετρο της Ισπανίας.

Ο επιθετικός της Βαλένθια Σάντι Μίνα πέρασε το βράδυ της Πέμπτης στο κρατητήριο της πόλης Γκαρούτσα στην Αλμερία, μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης "Cadena Ser" που επικαλείται μαρτυρία της καταγγέλλουσας, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε θέρετρο της περιοχής μαζί με φίλο του. Ο φίλος του και μία κοπέλα απομακρύνθηκαν από τον Μίνα, ωστόσο εκείνος εμφανίστηκε γυμνός στο αμάξι όπου είχαν απομονωθεί.

Η γυναίκα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να κάνει σεξ και με τους δύο άντρες και γι' αυτό κατήγγειλε τον Μίνα στην αστυνομία, με συνέπεια τη σύλληψή του.

Ο διεθνής με την κ-21 αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση και πλέον περιμένει την απόφαση του δικαστή.

Η Βαλένθια έχει ενημερώσει ήδη την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας για την καταγγελία και βρίσκεται σε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος αρνείται το σενάριο που έχει έρθει στη δημοσιότητα.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ