LA LIGA

Μήνυμα επιστροφής (!) του Τόρες μέσα από το νοσοκομείο

Μήνυμα επιστροφής (!) του Τόρες μέσα από το νοσοκομείο

Στο 85ο λεπτό του αγώνα Λα Κορούνια - Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Τόρες συγκρούστηκε στον αέρα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να αποχωρήσει με φορείο. Τι έγραψε μέσα από το νοσοκομείο και πώς καθησύχασε την γυναίκα του.

Σοκαριστικός ήταν ο τραυματισμός του Φερνάντο Τόρες στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όταν ο Ισπανός επιθετικός σωριάστηκε στο χορτάρι χωρίς τις αισθήσεις του έπειτα από χτύπημα στον αέρα.

Ο πολύπειρος στράικερ των "ροχιμπλάνκος" υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και δεν ήθελε πολύ για να συμβεί κάτι χειρότερο, που κανείς δεν θέλει ούτε να φαντάζεται. Η πτώση του ενεργοποίησε συμπαίκτες και αντιπάλους, μπήκαν άμεσα γιατροί και τραυματιοφορείς και εντέλει δεν διέτρεξε κίνδυνο η ζωή του. Πάντως, μπήκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις...

Ο ίδιος, μέσα από το νοσοκομείο, έστειλε καθησυχαστικό μήνυμα και ευχαρίστησε άπαντες για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Στο twitter ανέφερε χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και για τα μηνύματά συμπαράστασης. Ήταν απλά ένας φόβος. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα".

Να τονιστεί μάλιστα πως λίγο αφότου είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, μίλησε με την γυναίκα του, θέλοντας να την ηρεμήσει και μάλιστα της έκανε και λίγη πλάκα, γνωρίζοντας το τι πέρασε μέχρι να γίνει καλά ο άντρας της. " Είμαι καλά, ηρέμησε. Δεν συμβαίνει τίποτα", της είπε και σίγουρα η καρδιά της άρχισε να χτυπάει και πάλι σε νορμάλ ρυθμούς.

ΤΟ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ