LA LIGA

Μέσι και Ρονάλντο έφτασαν τα 1000 γκολ!

Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μέσι και Ρονάλντο σκόραραν από μια φορά στο clasico του "Camp Nou" και μαζί έφτασαν τα 1000 γκολ για λογαριασμό των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στο "Camp Nou" κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, παίζοντας με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο εξαιτίας της αποβολής του Σέρτζι Ρομπέρτο.

Οι "μπλαουγκράνα" με αυτό τον τρόπο παρέμειναν αήττητοι στη La Liga (26 νίκες, 9 ισοπαλίες) μετά από 35 αγωνιστικές.

Στο συγκεκριμένο el clasico πάντως σημειώθηκε ένα ξεχωριστό ορόσημο, μέσα από τα τέρματα των Μέσι και Ρονάλντο. Στην κορυφαία ίσως "μονομαχία" στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αργεντίνος και Πορτογάλος σκόραραν από ένα τέρμα και συμπλήρωσαν μαζί 1000 γκολ για λογαριασμό των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο με το γκολ του για το 1-1 έφτασε τα 449 γκολ με τη φανέλα των "μερένγκες" και δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στους "μπλαουγκράνα", ο Μέσι σημείωσε το γκολ Νο 551 για την Μπαρτσελόνα.

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ