LA LIGA

Μένει Γρανάδα με 1.500.000 ευρώ ο Γουακάσο

Μένει Γρανάδα με 1.500.000 ευρώ ο Γουακάσο

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η Γρανάδα μπορεί να κρατήσει στο δυναμικό της τον Μουμπάρακ Γουακάσο και μετά το πέρας του δανεισμού του, καταβάλλοντας το ποσό του 1.500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Τέσσερις εμφανίσεις με τη φανέλα της Γρανάδα κι ένα γκολ απέναντι στην Αλαβές καθιστούν τον 26χρονο Γκανέζο μέσο, Μουμπάρακ Γουακάσο, ιδιαίτερα αγαπητό στο φίλαθλο κοινό των "ναθαρίες". Πέραν της δημοτικότητάς του, στη διοίκηση της ομάδας της Ανδαλουσίας σκέφτονται σοβαρά να κρατήσουν τον Γουακάσο και την επόμενη σεζόν, μετά το πέρας του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αποκαλύπτει η "Ideal", η Γρανάδα συμφώνησε με το "τριφύλλι" την τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε οψιόν αγοράς του Αφρικανού αμέσως μετά τη λήξη του εξάμηνου δανεισμού του. Αυτή, σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, αντιστοιχεί σε 1.500.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζεται, ο Γουακάσο έχει ξεπεράσει τα προβλήματα ποδοσφαιρικής απειθαρχίας που "κουβαλούσε" στο παρελθόν και τα οποία η ιστοσελίδα της Ανδαλουσίας αποδίδει στην αφρικανική καταγωγή του και θέλει να αποδείξει ότι "έχει πολλά να δείξει". "Στον Γουακάσο μένει ακόμη χρόνος να αποδείξει ότι αξίζει η Γρανάδα να καταβάλλει αυτή την οικονομική προσπάθεια. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Πολλή αφοσίωση κι ένα γκολ πιστοποιούν την προσπάθειά του προς το παρόν".

Δείτε τα highlights από το ματς Γρανάδα - Αλαβές (2-1) όπου σκόραρε ο Γουακάσο:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ