LA LIGA

Με το αγαπημένο 1-0 και ασίστ Φέλιξ η Ατλέτικο

Atletico Madrid forward Joao Felix is surrounded by teammates after scoring a goal against the MLS All-Stars in a soccer match Wednesday, July 31, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Atletico Madrid forward Joao Felix is surrounded by teammates after scoring a goal against the MLS All-Stars in a soccer match Wednesday, July 31, 2019, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Η Ατλέτικο νίκησε ξανά με 1-0, όπως και στην πρεμιέρα. Το γκολ του Βιτόλο μετά από ασίστ του Ζοάο Φέλιξ έφερε την επικράτηση (0-1) επί της Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα στο Μπουτάρκε.

Η πρεμιέρα την έφερε κόντρα σε μία ομάδα προαστίου της Μαδρίτης (Χετάφε) και τη νίκησε με 1-0. Για τη δεύτερη αγωνιστική Ατλέτικο αντιμετώπισε ξανά ομάδα προαστίου της ισπανικής πρωτεύουσας και τη νίκησε και πάλι με 1-0.

Μπορεί ο Ζοάο Φέλιξ των 126.000.000 ευρώ να μην έχει σκοράρει ακόμη, αλλά ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για να νικήσει ο Βιτόλο τον Χουάν Σοριάνο στο 71ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στους κολτσονέρος επί της Λεγανές στο Μπουτάρκε.

Ο Πορτογάλος νέος σταρ της Ατλέτι κινήθηκε από δεξιά, αντιμετώπισε τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Σιόβα, στην επέλασή του κι έσπασε την μπάλα στον Βιτόλο, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Η Ατλέτικο με δύο γκολ έχει πάρει δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της La Liga και μπορεί να μην έχει ενθουσιάσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι βγάζει το κυνικό στοιχείο της εποχής του Ντιέγκο Σιμεόνε.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Γρανάδα -Σεβίλλη 0-1 (52' Χορδάν)

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ 2-1 (68' πεν. 73' πεν. Μάρτι / 3' Μορένο)

Σάββατο 24 Αυγούστου

Οσασούνα - Έιμπαρ 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ 1-1 (82' Μπενζεμά / 88' Γκουαρδιόλα)

Χετάφε - Μπιλμπάο 1-1 (12' Μάτα / 6' Ραούλ Γκαρθία)

Θέλτα - Βαλένθια 1-0 (15' Φερνάντεθ)

Κυριακή 25 Αυγούστου

Αλαβές - Εσπανιόλ 0-0

Μαγιόρκα - Σοθιεδάδ 0-1 (83' Έντεργκαρντ)

Λεγκανές - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (71' Βιτόλο)

Μπαρτσελόνα - Μπέτις (22:00)

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ