LA LIGA

Με ξύλο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Λα Κορούνια

Με ξύλο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Λα Κορούνια

Άδοξο τέλος είχε η προπόνηση της Λα Κορούνια το πρωί της Δευτέρας (27/11), όταν Αντόνε και Αρίμπας ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια του "διπλού".

Εν μέσω έντασης ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια το πρωί της Δευτέρας (27/11), καθώς ο Κριστομπάλ διέκοψε το πρόγραμμα και έστειλε τους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Στο τελευταίο σκέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε δίτερμα, στη διάρκεια του οποίου οι Αντόνε και Αρίμπας είχαν λογομαχία που κορυφώθηκε όταν οι δύο παίκτες ήρθαν, στα χέρια μέχρι να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν και ο προπονητής των Γαλιθιάνων να δώσει τέλος στο πρόγραμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

"Άκουσα ότι δημιουργήθηκε μια μικρής έκτασης ένταση, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη αφού ήμουν στον φυσιοθεραπευτή. Τώρα τα πράγματα έχουν ηρεμήσει.

Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Τώρα όλα είναι ήρεμα, ήταν ένα ασήμαντο επεισόδιο. Προπονούμαστε καλά, απλά χρειαζόμαστε τα αποτελέσματα.

Δεν χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη έκταση, υπάρχει μια στιγμή που ανεβαίνουν οι τόνοι, αλλά υπάρχει λόγος να στεκόμαστε εκεί", ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Αντριάν, επιθετικός της Λα Κορούνια, για το συμβάν.

Photo credits: Marca

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ