LA LIGA

Μαζί με Ρονάλντο και Μαραντόνα ο Εμενίκε!

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Αφιέρωμα σε ποδοσφαιριστές με παραπανίσια κιλά δημιούργησε η ισπανική ιστοσελίδα ''OkDiario''.Μεταξύ αυτών που βρίσκονται στη λίστα είναι και ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Θέμα συζήτησης στην Ισπανία παραμένει ο δανεισμός του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό στη Λας Πάλμας. Όχι για τις ποδοσφαιρικές του επιδόσεις βέβαια.

Η'' Ok Diario''έκανε αφιέρωμα σε ποδοσφαιριστές με παραπανίσια κιλά. Μεταξύ αυτών που συμπεριέλαβε στη λίστα, είναι και ο Νιγηριανός...

O 31χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τους Ισπανούς, με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια παραμονής που κάνουν για παραμονή στηνLa Liga.

Μέχρι σήμερα, δεν έχει καταφέρει να πάρει λεπτά συμμετοχής, εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών που του προκάλεσαν τραυματισμό στο γόνατο. Με τον χρόνο της επιστροφής του να παραμένει ακαθόριστος, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας φέρονται να εξέτασαν το ενδεχόμενο διακοπής του δανεισμού του.

Θυμίζουμε πως η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά είναι 18η με 19 βαθμούς, θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό στηSegunda Division.

Για την ιστορία, η ιστοσελίδα, εκτός από τον Εμενίκε, συμπεριέλαβε στη λίστα με τους πιο υπέρβαρους ποδοσφαιριστές, μεταξύ άλλων, τους Ρονάλντο, Αντριάνο και Ντιέγκο Μαραντόνα.

Photo credits: eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ