LA LIGA

"Μάτια" Σεβίλλης στο Ολυμπιακός - Μπεσίκτας

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Scout της Σεβίλλης βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη το βράδυ και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο. Σε ποιον παίκτη εστίασαν οι "νερβιονένσες".

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπεσίκτας, για το πρώτο ματς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των "16" του Europa League, και scouts πολλών ευρωπαϊκών ομάδων είδαν από κοντά στην αναμέτρηση με το βλέμμα τους "καρφωμένο" σε υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, άνθρωπος της Σεβίλλης βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Φάληρο και παρακολούθησε από κοντά τον 24χρονο Τούρκο μέσο της ομάδας της γειτονικής χώρας, Ογκιουζάν Εζιακούπ.

Ο Εζιακούπ είχε απασχολήσει μεταγραφικά το ρεπορτάζ των "νερβιονένσες" κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση. Στο ματς με τους "ερυθρόλευκους" πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ως αλλαγή στη θέση του Τολγκάι Αρσλάν.

Εκτός από τη Σεβίλλη, scouts των Βαλένθια και Άρσεναλ παρακολούθησαν την αναμέτρηση σύμφωνα με τουρκικά και ισπανικά ΜΜΕ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ