LA LIGA

Μαγιόρκα -Μπιλμπάο 0-0: Τρελό ματς με δύο χαμένα πέναλτι και τρία δοκαρια

Athletic Bilbao's Aritz Aduriz, laments after missing a goal against Atletico de Madrid, during their Spanish Copa del Rey round-8 second leg soccer match, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Wednesday, Jan. 29, 2014. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's Aritz Aduriz, laments after missing a goal against Atletico de Madrid, during their Spanish Copa del Rey round-8 second leg soccer match, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Wednesday, Jan. 29, 2014. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Μαγιόρκα και Μπιλμπάο "κατάφεραν" να μείνουν άσφαιρες στο μεταξύ τους ματς με το οποίο άρχισε η 5η αγωνιστική της La Liga, έχοντας συνολικά δύο χαμένα πέναλτι (ένα η κάθε μία) και τρία δοκάρια!

Χωρίς γκολ και νικητή έληξε η αναμέτρηση στο "Iberostar Estadi" της Μαγιόρκα μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Μπιλμπάο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που έφτιαξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Τρεις φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια από τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων (2 δοκάρια είχε η γηπεδούχος και ένα η φιλοξενούμενη), ενώ τόσο οι Νησιώτες όσο και οι Βάσκοι απέτυχαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Στο 82' ο Αμπντόν έστειλε τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι αναλαμβάνοντας να εκτελέσει το πέναλτι που είχε κερδίσει ένα λεπτό πριν ο συμπαίκτης του, Κούμπο, ενώ στο 96' ήταν η σειρά του Αντούριθ να φορέσει το μανδύα του μοιραίου.

Ο άνθρωπος-γκολ της Μπιλμπάο ήταν εκείνος που της είχε χαρίσει τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα μπαίνοντας στο 88' στον αγωνιστικο χώρο ως αλλαγή και σκοράροντας με εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ στο 89', όμως απέναντι στην Μαγιόρκα (μπήκε στο 58' αντί του Κόρδομπα) είδε τον Ρέινα να αποκρούει το πέναλτί του στο 96'!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευη 13 Σεπτεμβρίου

Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Ρεάλ Μαδρίτης - Λεβάντε (14:00)

Λεγκανές - Βιγιαρεάλ (17:00)

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης (19:30)

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (22:00)

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

Έιμπαρ - Εσπανιόλ (13:00)

Αλαβές - Σεβίλλη (15:00)

Θέλτα - Γρανάδα (17:00)

Βαγιαδολίδ - Οσασούνα (19:30)

Μπέτις - Χετάφε (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Ούτε με Ντόρτμουντ ο Μέσι
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ