ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύτρωση στο.... παρά ένα για Μπέτις και εκτόξευση στην 5η θέση

Betis' Junio, reacts after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium, in Seville, Spain, on Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Betis' Junio, reacts after scoring against Real Madrid during La Liga soccer match between Betis and Real Madrid at the Villamarin stadium, in Seville, Spain, on Sunday, Feb. 18, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Λεγανές είχε στήσει τείχος στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" όμως η Μπέτις βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη και να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα (VIDEO).

Ζορίστηκε από την ουραγό Λεγανές αλλά στο φινάλε απέφυγε τη (μεγάλη) γκέλα. Ο λόγος για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League που κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Αντρέα Σιόβα με γκολ του Μορόν στο 89' μέσα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί επιτυχία για τους "πράσινους" της Σεβίλλης μετά το 1-0 στην έδρα της Ζιρόνα, με την Μπέτις να βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση μόλις δύο πόντων από τις πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ