LA LIGA

Λούκας Πέρεθ: "Σοκαριστικές εικόνες, η Ελλάδα είναι άλλο πράγμα"

Λούκας Πέρεθ: "Σοκαριστικές εικόνες, η Ελλάδα είναι άλλο πράγμα"

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν της Ντεπορτίβο, Λούκας Πέρεθ, παραδέχθηκε ότι ο Ιβάν Σαββίδης του φέρθηκε πολύ καλά, ωστόσο χαρακτήρισε τις εικόνες της Τούμπας ως "σοκαριστικές".

Μπορεί το μυαλό όλων στη Γαλικία να βρίσκεται στον τελικό (17/3, 14:00) της Ντεπορτίβο με τη Λας Πάλμας (στο "Riazor", αμφότερες βρίσκονται σε θέση υποβιβασμού), αλλά οι ερωτήσεις των Ισπανών δημοσιογράφων είχαν ελληνικό "άρωμα".

Ο Λούκας Πέρεθ ρωτήθηκε από τους Γαλιθιάνους για τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς τον γνωρίζει από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Ίβηρας χαρακτήρισε "σοκαριστικές" της εικόνες της Τούμπας, ωστόσο παραδέχθηκε ότι ο πρόεδρος του "Δικεφάλου" του φέρθηκε πάρα πολύ καλά όσο έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

"Οι εικόνες μας σοκάρουν, δεν το έχω ζήσει με αυτόν (Σαββίδη). Σε προσωπικό επίπεδο, μόνο μπορώ να πω ότι είναι ένας άνθρωπος που μου φέρθηκε καλά, κατάλαβε πώς ένιωθα, ότι ήθελα να έλθω στην Ντεπορτίβο, εμένα με βοήθησε. Οι εικόνες είναι σοκαριστικές, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Ελλάδα είναι άλλο πράγμα.

Αυτό επηρεάζει τα ντέρμπι, οι κυβερνώντες πρέπει να λάβουν νέα μέτρα γιατί δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Είναι μια χώρα, για την οποία τρέφω πολλή αγάπη για το πώς μου φέρθηκαν, στην Ουκρανία ήταν διαφορετικά", υποστήριξε ο Λούκας Πέρεθ.

Photo credits: Deportivo Oficial

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ