LA LIGA

Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Ισοπαλία στο αντίο των Γκριεζμάν, Γκοντίν και Χουάνφραν

Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Antoine Griezmann celebrates after scoring his side's second goal during the Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Borussia Dortmund at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με δύο γκολ διαφορά η Ατλέτικο έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Λεβάντε (2-2), σε ένα ματς που αποτέλεσε τέλος εποχής για τους "ροχιμπλάνκος" (VIDEOS).

O αγώνας κόντρα στην Λεβάντε στο "Estadio Ciudad de Valencia" είχε ιδιαίτερη σημασία για το οργανισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς στο αρχικό σχήμα της βρέθηκαν τρεις παίκτες που έχουν ταυτιστεί εδώ και πολλά χρόνια με τους "ροχιμπλάνκος" και οι οποίοι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Ο ένας ήταν ο Ντιέγκο Γκοντίν, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ, και οι άλλοι δύο οι Αντουάν Γκριεζμάν και Χουάνφραν, με τον Γάλλο επιθετικό να είναι πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα και τον Ισπανό μπακ να μην έχει πρόταση ανανέωσης στα χέρια του από την Ατλέτικο.

Όλοι αυτοί ήταν μέσα στις βασικές επιλογές του Ντιέγκο Σιμεόνε για το αποχαιρετιστήριο ματς της σεζόν και αγωνίστηκαν μάλιστα ως το φινάλε, με την παράσταση να την κλέβει πάντως ο 18χρονος Ισπανός επιθετικός Σέρχιο Καμέγιο που έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με σαφές προβάδισμα χάρη στα γκολ των Καμπάκο (6') και Μάρτι (36'), με την Ατλέτικο να μένει με 10 παίκτες από το 51' λόγω αποβολής του Κορέα αλλά να αποχαιρετάει με ισοπαλία τη σεζόν (2η) με τα γκολ των Ρόντρι στο 51ο και Καμέγιο στο 79ο λεπτό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 38ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 18 Μαΐου

Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2 (10' Καμπάκο, 36' Μάρτι / 68' Ρόντρι, 79' Καμέγιο)

Χετάφε - Βιγιαρεάλ (17:15)

Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Εσπανιόλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ

Βαγιαδολίδ - Βαλένθια

Αλαβές - Ζιρόνα (21:45)

Θέλτα - Ράγιο Βαγεκάνο

Ουέσκα - Λεγκανές

Κυριακή 19 Μαΐου

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις (13:00)

Έιμπαρ - Μπαρτσελόνα (17:15)

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ