LA LIGA

Λας Πάλμας για Ρανιέρι

Leicester City manager Claudio Ranieri offers advice from the sideline during the English Premier League match Swansea against Leicester at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Sunday Feb. 12, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
Leicester City manager Claudio Ranieri offers advice from the sideline during the English Premier League match Swansea against Leicester at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Sunday Feb. 12, 2017. (Nick Potts/PA via AP) AP

Λίγες εβδομάδες μετά τη "θορυβώδη" απομάκρυνσή του από τη Λέστερ, ο Κλάουντιο Ρανιέρι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ισπανικής Λας Πάλμας.

Η Λας Πάλμας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή της, Κικέ Σετιέν, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του, όμως αυτές δεν εξελίσσονται καθόλου καλά για την ισπανική ομάδα, με το ενδεχόμενο να διακοπεί η μεταξύ τους συνεργασία να είναι και το επικρατέστερο.

Κατόπιν αυτού, όπως αναφέρει η " AS", οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν αρχίσει να φτιάχνουν μια λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ισπανού και το όνομα του Κλάουντιο Ρανιέρι φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή, μαζί με εκείνο του Εντουάρντο Μπερίσο της Θέλτα.

Η απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τη Λέστερ πριν από λίγες εβδομάδες είχε προκαλέσει αμέτρητες αντιδράσεις στην κοινωνία του ποδοσφαίρου, φυσικά λόγω των όσων πέτυχε πέρυσι ως προπονητής των "αλεπούδων", όταν και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο της Premier League.

Αναμφίβολα, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε το πως θα ανταποκρινόταν ο 65χρονος εάν αναλάμβανε ένα νέο πρότζεκτ και δη αυτό της Λας Πάλμας, η οποία ανεβάζει διαρκώς τη φήμη της και φέτος έφτασε να διεκδικεί μέχρι και ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Primera Division (τις τελευταίες αγωνιστικές έχει υποχωρήσει στη 12η θέση). Ως γνωστόν, στη συγκεκριμένη ομάδα ανήκει και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ.

Ο Ιταλός έχει καθίσει σε ακόμη δύο πάγκους ισπανικών ομάδων και συγκεκριμένα σε αυτούς των Βαλένθια (1997 - 1999, 2004 - 2005), Ατλέτικο Μαδρίτης (1999 - 2000).

Nick Potts/PA via AP

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ