LA LIGA

La Liga: Ντόρτια από την καλύτερη εκτός έδρας Ρεάλ

Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's fifth goal during a Champions League group A soccer match between Real Madrid and Galatasaray at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Karim Benzema celebrates after scoring his side's fifth goal during a Champions League group A soccer match between Real Madrid and Galatasaray at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Nov. 6, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Με δυο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά κι από ένα των Σέρχιο Ράμος και Φέντε Βαλβέρδε η Ρεάλ συνέτριψε (0-4) την Έιμπαρ στη Χώρα των Βάσκων και παραμένει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση των μερένγκες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενήθηκε από την Έιμπαρ στο Ιπουρούα για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και έκανε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της την τρέχουσα σεζόν.

Οι μερένγκες δεν συνάντησαν αντίσταση από τους Βάσκους και τους συνέτριψε με 4-0. Δυο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά κι από ένα των Σέρχιο Ράμος και Φέντε Βαλβέρδε ήταν αρκετά για την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Μπορεί να μην μπόρεσε ο Λούκα Μόντριτς, να μην μπόρεσε ο Φέντε Βαλβέρδε, αλλά μπόρεσε ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος μετά από κόντρα που έβαλε ο Ουρουγουανός σε απομάκρυνση των γηπεδούχων νίκησε τον Ντμίτροβιτς από πλάγια αριστερά.

Το δεύτερο γκολ δεν άργησε παρά τρία λεπτά. Στο 19ο ο Αρμπίγια ανέτρεψε τον Αζάρ, ο Σέρχιο Ράμος εκτέλεσε στο 20ό - όχι α λα Πανένκα αυτή τη φορά - και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Οι Μαδριλένοι βρήκαν και τρίτο γκολ.

Στο 28' κέρδισαν νέο πέναλτι - ο Λούκας Βάθκεθ ανατράπηκε από τον Χοσέ Άνχελ - ο Μπενζεμά αυτή τη φορά ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας τους.

Το κερασάκι στην τούρτα της καλύτερης φετινής εκτός έδρας εμφάνισης της Ρεάλ έβαλε ο Φέντε Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός με εξαιρετικό πλασέ μετά από γύρισμα του Λούκα Μόντριτς πέτυχε το πρώτο επίσημο γκολ του με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεγκανές 1-1 (63' Μερίνο / 78' Εν Νεσιρί)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Αλαβές - Βαγιαδολίδ 3-0 (26' Χοσέλου, 32' Πίνια, 75' Λούκας Πέρεθ)

Βαλένθια - Γρανάδα 2-0 (74' Βας, 90+7' Φεράν Τόρες)

Έιμπαρ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-4 (17', 29' πεν. Μπενζεμά, 20' πεν. Σέρχιο Ράμος, 62' Βαλβέρδε)

Μπαρτσελόνα - Θέλτα (22:00)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ (13:00)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε (15:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ (17:00)

Χετάφε - Οσασούνα (19:30)

Μπέτις - Σεβίλλη (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ