LA LIGA

La Liga: Μπλόκο στη Μαγιόρκα για Ρεάλ και κορυφή για Μπαρτσελόνα

Real Madrid James Rodriguez looks down during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid James Rodriguez looks down during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Levante at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Η Ρεάλ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα - 1-0 στη Μαγιόρκα από την τοπική ομάδα - κι έτσι έπεσε στη δεύτερη θέση, βλέποντας την Μπαρτσελόνα να την προσπερνά και να βρίσκεται στην κορυφή της ισπανικής Liga. Αποβλήθηκε ο Οντριοθόλα στο 75'.

Χωρίς τον Εντέν Αζάρ που έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, χωρίς τους τραυματίες Τόνι Κρόος, Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς, με τον Ντάνι Καρβαχάλ να είναι εκτός αποστολής για να ξεκουραστεί μόνον οι φανέλες όσων αγωνίστηκαν στο Ιμπεροστάρ Εστάντι της Μαγιόρκα θύμιζαν Ρεάλ.

Η ομάδα της Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους νησιώτες, έτσι έπεσε στη δεύτερη θέση και είδε την Μπαρτσελόνα - η οποία το μεσημέρι πέρασε με τριάρα από το Ιπουρούα του Έιμπαρ - να την προσπερνά και να βρίσκεται αυτή στην κορυφή.

Το γκολ του Λαγκό Ζουνιόρ ήταν αυτό που έκρινε το ματς. Ο Ιβοριανός μόλις επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς πήρε την μπάλα αριστερά, συνέκλινε, κέρδισε κατά κράτος τον Οντριοθόλα και με ωραίο δεξί σουτ νίκησε και τον Κουρτουά.

Ο δεξιός μπακ των μερένγκες αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 75ο λεπτό και νωθρή "βασίλισσα" έγινε ακόμη πιο νωχελική, μην καταφέρνοντας ν' απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Τίποτα δεν βγήκε και για τον Ζιντάν.

Κανονικά το άλλο Σάββατο επρόκειτο να διεξαχθεί το clasico με την Μπαρτσελόνα στο Camp Nou, ωστόσο μετατέθηκε λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Βαρκελώνη και υπό το φόβο επεισοδίων για το Δεκέμβριο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία διεξαγωγής (εκτιμάται ότι θα γίνει γνωστό τη Δευτέρα).

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για τη Ρέάλ, αντίθετα η Μαγιόρκα κατάφερε και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η αποβολή του Οντριοθόλα ήταν η τρίτη για τη Ρεάλ στις εννιά πρώτες αγωνιστικές (Μόντριτς, Μπέιλ). Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί 14 χρόνια!

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Γρανάδα - Οσασούνα 1-0 (38' Ντουάρτε)

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Έιμπαρ - Μπαρτσελόνα 0-3 (14' Γκριεζμάν, 58' Μέσι, 66' Σουάρες)

Ατλέτικο - Βαλένθια 1-1 (36' πεν. Ντιέγκο Κόστα / 82' Ντάνι Παρέχο)

19:30 Χετάφε - Λεγκανές 2-0 (64', 84' Άνχελ)

22:00 Μαγιόρκα - Ρεάλ 1-0 (7' Λαγκό)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

13:00 Αλαβές - Θέλτα

15:00 Σοθιεδάδ - Μπέτις

17:00 Εσπανιόλ - Βιγιαρεάλ

19:30 Μπιλμπάο - Βαγιαδολίδ

22:00 Σεβίλλη - Λεβάντε

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ