LA LIGA

La Liga: Κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις η Βαλένθια

La Liga: Κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις η Βαλένθια

Η Βαλένθια επικράτησε της Μπέτις 2-1 και έφτασε στην 7η θέση της La Liga. Σημαντική νίκη για την σωτηρία της έκανε η Έιμπαρ κερδίζοντας 3-0 την Λεβάντε.

Στο κυνήγι της πρώτης εξάδας που δίνει ευρωπαϊκό "εισιτήριο" βρίσκεται η Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες επικράτησαν 2-1 της Ρεάλ Μπέτς και σκαρφάλωσαν στην 7η θέση με 41 πόντους, έναν λιγότερο από την 6η Χετάφε. Ο Γκαμεϊρό άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό, ενώ στο 89' ο Ντάνι Παρέχο διαμόρφωσε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Μπέτις ήταν να μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λορέν Μόρον.

Η Έιμπαρ πήρε μία σημαντική νίκη στη "μάχη" που δίνει για τη σωτηρία της. Η ομάδα του Μεντιλιμπάρ συνέτριψε 3-0 τη Λεβάντε και αύξησε τη διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού στους 5 πόντους.

Η Λεγανές από την άλλη έμεινε πίσω, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αλαβές. Το σκορ άνοιξε ο Λούκας Πέρεθ στο 47ο λεπτό, όμως ο Γκούιδο Καρίγιο ισοφάρισε στο 59ο λεπτό. Έτσι, το συγκρότημα του Χαβιέ Αγκίρε παρέμεινε στην προτελευταία θέση της La Liga.

Στους τρεις βαθμούς από τις τελευταίες θέσεις έμεινε και η Θέλτα, η οποία έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Γρανάδα στο "Νουέβο Λος Καρμένες".

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Βαγιαδολίδ 1-0

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Έιμπαρ - Λεβάντε 3-0

Βαλένθια - Μπέτις 2-1

Λεγανές - Ντεπορτίβο Αλαβές 1-1

Γρανάδα - Θέλτα 0-0

Κυριακή 1 Μαρτίου

Σεβίλλη - Οσασούνα (13:00)

Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ (15:00)

Εσπανιόλ - Ατλέτικο (17:00)

Μαγιόρκα - Χετάφε (19:30)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ