LA LIGA

La Liga: Η Μπιλμπάο αποτελείωσε την Ατλετικο!

Atletico coach Diego Simeone reacts during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Atletico coach Diego Simeone reacts during the Champions League round of 16, 2nd leg, soccer match between Juventus and Atletico Madrid at the Allianz stadium in Turin, Italy, Tuesday, March 12, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δέχτηκε νέο σερί "χαστούκι" καθώς μετά τον αποκλεισμό στο Champions League από την Γιουβέντους ηττήθηκε από την Μπιλμπάο και κινδυνεύει να βρεθεί στο -10 από την κορυφή (VIDEO).

Χειρότερη εβδομάδα δεν θα μπορούσε να έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης! Μεσοβδόμαδα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Γιουβέντους (με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε τα 25 γκολ στην καριέρα του εναντίον της) και αποχαιρέτησε το Champions League ενώ το βράδυ του Σαββάτου έχασε με 2-0 στο "Σαν Μαμές" από την Μπιλμπάο και ταυτόχρονα μεγάλο μέρος των ελπίδων της για τον τίτλο.

Η "Ατλέτι" εμφανίστηκε άδεια μετά από τον αγώνα στο Τορίνο και αυτό αποτυπώθηκε από το πρώτο μέρος καθώς δεν είχε ούτε ένα σουτ προς την εστία των Βάσκων, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά σε αγώνα ισπανικού πρωταθλήματος με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της.

Η... κατηφόρα πάντως για τους "ροχιμπλάνκος" ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μπιλμπάο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο.

Στο 75' οι γηπεδούχοι πίεσαν και έκλεψαν τη μπάλα κοντά στην περιοχή της ομάδας του Σιμεόνε, ο Κόρδοβα έκανε το διαγώνιο σουτ με το αριστερό και ο Ινάκι Γουίλιαμς πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για να κάνει το 1-0 στην ανυπεράσπιστη εστία.

Στο 85' διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 από τον Κόδρο (λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς), με τον Ιμπάι Γκόμεθ να του δίνει τη κάθετη πάσα και εκείνον να νικάει με σουτ μέσα από την περιοχή τον Όμπλακ (η βρήκε κόντραρε και πήρε ύψος, περνώντας πάνω από τον Σλοβένο κίπερ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 15 Μαρτίου

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Λεβάντε 1-1 (26' Γιανουζάι / 79' Μαγιοράλ)

Σάββατο 16 Μαρτίου

Ουέσκα - Αλαβές 1-3 (14' πεν. Αβίλα / 11' πεν. 86' Καγέρι, 80' Γκουιντέτι)

Ρεάλ Μαδρίτης - Θέλτα 2-0 (62' Ίσκο, 77' Μπέιλ)

Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (74' Ινάκι Γουίλιαμς, 85' Κόδρο)

Λεγκανές - Ζιρόνα 0-2 (13' 22' Πορτού)

Κυριακή 17 Μαρτίου

Έιμπαρ - Βαγιαδολίδ (13:00)

Εσπανιόλ - Σεβίλλη (17:15)

Βαλένθια - Χετάφε(19:30)

Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγεκάνο

Μπέτις - Μπαρτσελόνα (21:45)

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ