LA LIGA

La Liga: Η Λεβάντε βύθισε τη Λεγκανές του Σιόβα

Real Madrid's Isco Alarcon, right, jumps next to Leganes' goalkeeper Cuellar during a Spanish Copa del Rey soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo/Valentina Angela)
Real Madrid's Isco Alarcon, right, jumps next to Leganes' goalkeeper Cuellar during a Spanish Copa del Rey soccer match between Leganes and Real Madrid at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Jan. 16, 2019. (AP Photo/Valentina Angela) AP PHOTO/VALENTINA ANGELA

Η Λεβάντε πέρασε από το Μπουτάρκε με 2-1 επί της Λεγκανές, η οποία δεν μπορεί να ξεκολλήσει από την τελευταία (20ή) θέση της ισπανικής Liga. Αγωνίστηκε για 82 λεπτά ο Δημήτρης Σιόβας, έκανε πέναλτι στον Μαρτί.

Η Λεγκανές υποδέχθηκε τη Λεβάντε για την όγδοη αγωνιστική της ισπανικής Liga και γνώρισε ακόμη μία ήττα (1-2) με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένη στην τελευταία (20ή) θέση της βαθμολογίας.

Οι γκρανότες άνοιξαν το σκορ στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Ροτζέρ Μαρτί από εκτέλεση πέναλτι - το οποίο σφυρίχτηκε για ανατροπή από τον Σιόβα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι ήταν εκτός περιοχής - ενώ λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου (49') ο Καμπάνια διεύρυνε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Το μόνο που κατάφεραν οι πεπινέρος ήταν να μειώσουν στο 76ο λεπτό με τον Μπρέιθγουεϊτ και να διαμορφώσουν το τελικό σκορ. Με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας αγωνίστηκε για 82 λεπτά - όταν κι αντικαταστάθηκε από τον Ροντρίγκες - ο Έλληνας αμυντικός, Δημήτρης Σιόβας.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ