LA LIGA

La Liga: Έχασε την ευκαιρία η Χετάφε

Trabzonspor's Donis Avdijaj, right, vies for the ball with Getafe's Bruno during Europe League Group C soccer match between Getafe and Trabzonspor at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Trabzonspor's Donis Avdijaj, right, vies for the ball with Getafe's Bruno during Europe League Group C soccer match between Getafe and Trabzonspor at the Alfonso Perez stadium in Getafe, Spain, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Χετάφε έμεινε στο 0-0 στη Μαδρίτη με τη Θέλτα του Όσκαρ Γκαρθία και δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Σεβίλλη στη μάχη της τετράδας και της εξόδου στους ομίλους του Champions League.

Η Ατλέτικο και η Σεβίλλη εξουδετερώθηκαν στο Wanda Metropolitano το απόγευμα του Σαββάτου με το 2-2, αλλά η Χετάφε δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Η εξαιρετική την τρέχουσα σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη ομάδα του Χοσέ Μπορδαλάς κόλλησε στο 0-0 με τη Θέλτα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, κατάφερε να μπλοκάρει τα ατού των γηπεδούχων (Μάτα, Χόρχε Μολίνα, Άνχελ). Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας δεν κατάφερε να βρει την αχίλλεια πτέρνα των Γαλιθιάνων, οι οποίοι έβαλαν στο σακούλι ένα πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στη La Liga.

Η Χετάφε παρέμεινε στην τέταρτη θέση, έχασε όμως την ευκαιρία όχι μόνο να προσπεράσει τη Σεβίλλη και ν' ανέβει ξανά Τρίτη, αλλά και να απομακρυνθεί από την Ατλέτικο, η οποία μπορεί όμως να πείθει, αλλά πάντα είναι μέσα στο κόλπο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου

Αλαβές - Βαλένθια 1-1 (73' Έντγκαρ Μέντεθ / 34' Ντάνι Παρέχο)

Σάββατο 7 Μαρτίου

Έιμπαρ - Μαγιόρκα 1-2 (90+2' Μπίγας / 42' Ντάνι Ροντρίγκεθ, 78' Κούμπο)

Ατλέτικο - Σεβίλλη 2-2 (32' πεν. Μοράτα, 36' Ζοάο Φέλιξ / 19' Ντε Γιονγκ, 43' πεν. Οκάμπος)

Μπαρτσελόνα - Σοθιεδάδ 1-0 (81' Μέσι)

Χέρτα - Θέλτα 0-0

Κυριακή 8 Μαρτίου

Οσασούνα - Εσπανιόλ (13:00)

Βαγιαδολίδ - Μπιλμπάο (15:00)

Λεβάντε - Γρανάδα (17:00)

Βιγιαρεάλ - Λεγκανές (19:30)

Μπέτις - Ρεάλ (22:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ