LA LIGA

La Liga: Επανέναρξη από τις 8 Ιουνίου στο πρωτάθλημα

Barcelona forward Lionel Messi, left, and Real forward Vinicius Junior fight for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Lionel Messi, Vinicius Junior, Barcelona, Real (AP IMAGES/AP Photo/Andrea Comas) AP IMAGES/AP PHOTO/ANDREA COMAS

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε πως η La Liga θα επιστρέψει στη δράση από τις 8 Ιουνίου, καθώς το Ανώτατο Συμβουλίου Αθλητισμού της χώρας έδωσε το "πράσινο φως".

Από τις 8 Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει η δράση στη La Liga, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Οι ισπανικές ομάδες έχουν αρχίσει ομαδικές προπονήσεις και περιμένουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

"Με την έγκριση του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού, δόθηκε το πράσινο φως για να επιστρέψει η δράση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τις 8 Ιουνίου", ήταν το σχόλιο του Σάντσεθ. To πιθανότερο είναι πως το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει την Παρασκευή 12 Ιουνίου, με τις ομάδες να τηρούν το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα συμφωνηθεί σε συνεργασία με τη Λίγκα και την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε πως το ισπανικό πρωτάθλημα είχε διακοπεί πριν από τη διεξαγωγή της 28ης αγωνιστικής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Πέρα από τη La Liga, η ισπανική κυβέρνηση έδωσε έγκριση προκειμένου να αρχίσει ξανά και η Segunda Division.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Μπιλμπάο - Ατλέτικο

Θέλτα - Βιγιαρεάλ

Εσπανιόλ - Αλαβές

Γρανάδα - Χετάφε

Λεγανές - Βαγιαδολίδ

Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα

Ρεάλ - Έιμπαρ

Σοθιεδάδ - Οσασούνα

Σεβίλλη - Μπέτις

Βαλένθια - Λεβάντε

Photo Credits: AP Photo/Andrea Comas

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ