LA LIGA

Ξέσπασμα Πογέτ για την απόλυσή του απ' την Μπέτις!

Ξέσπασμα Πογέτ για την απόλυσή του απ' την Μπέτις!

Ο Γκουστάβο Πογέτ, λίγες ώρες μετά την απόλυσή του, παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ΜΜΕ και καταφέρθηκε εναντίον της διοίκησης, ενώ δεν έλειψαν κι οι "μπηχτές" για τους παίκτες της ομάδας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποτελεί παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μπέτις, "πληρώνοντας το μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα. Μάλιστα, λίγο μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Ουρουγουανό τεχνικό, οι Σεβιγιάνοι ανακοίνωσαν τον διάδοχό του, ο οποίος είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ.

Παρ' όλα αυτά, ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε απ' την Μπέτις δεν άρεσε στον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική ιστοσελίδα " Deportes Cuatro" καταφέρθηκε εναντίον της διοίκησης, ενώ άφησε αιχμές και για τους παίκτες της ομάδας.

"Ήταν πολύ δύσκολα απ' την αρχή. Παρατήρησα μία διχόνοια στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ ο περισσότερος κόσμος ήταν πολύ αρνητικός. Πάντα επικεντρωνόταν στο αρνητικό κομμάτι κι άφηνε στην άκρη τα θετικά. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Μαθαίνω πολλά από αυτές τις εμπειρίες και το μέλλον θα δείξει ποιος είχε δίκιο", ήταν το σχόλιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Σάντσεθ η Μπέτις
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ