LA LIGA

Κοντά στην Μπέτις ο Τέγιο

Portos Cristian Tello celebrates his goal against Maccabi Tel Avivs during group G Champions League soccer match in Haifa, Israel, Wednesday, Nov. 4, 2015 . (AP Photo/Ariel Schalit)
Portos Cristian Tello celebrates his goal against Maccabi Tel Avivs during group G Champions League soccer match in Haifa, Israel, Wednesday, Nov. 4, 2015 . (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται η Μπέτις για την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού επιθετικού, Κριστιάν Τέγιο, ο οποίος βρέθηκε και στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ έφεραν με αναφορές τους τον 25χρονο Ισπανό επιθετικό της Μπαρτσελόνα, Κριστιάν Τέγιο, στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό της "Marca", η Μπέτις είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τους "μπλαουγκράνα" ώστε ο Ίβηρας να... κατηφορίσει από τη Βαρκελώνη στη Σεβίλλη.

Ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά εκτιμάται ότι θα γίνει κι αυτό (αφού έχει ξεπεραστεί ο "μπλαουγκράνα σκόπελος") καθώς η απόκτησή δρομολογείται ύστερα από εισήγηση του τεχνικού των "βερδιμπλάνκος", Κίκε Σετιέν. Την ίδια ώρα, από την Μπέτις αποχώρησε ο Άλβαρο Θεχούδο καθώς το συμβόλαιό του έληξε και δεν ανανεώθηκε.

Photo credits: AP Photo/Ariel Schalit

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ