LA LIGA

Ποιο BBC; Οι GGC πυροβολούν "κατά ριπάς"!

Ποιο BBC; Οι GGC πυροβολούν "κατά ριπάς"!

Κεβίν Γκαμεϊρό, Αντουάν Γκριεζμάν και Γιανίκ Καράσκο έχουν τακτική "επαφή" με τα αντίπαλα δίχτυα στο ξεκίνημα της σεζόν. Επιπλέον, οι "ροχιμπλάνκος" κατέγραψαν τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή τερμάτων στη σύγχρονη ιστορία τους.

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Ατλέτικο Μαδρίτης στη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια, έχει σκοράρει 25 γκολ σε δέκα αγωνιστικές στη La Liga. Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερή της επίδοση σε ξεκίνημα σεζόν. Οι πιο παραγωγικές της εκκινήσεις τα τελευταία 59 χρόνια καταγράφονται τις σεζόν 1997/1998 και 2013/14, όπου σημείωσε εξίσου 26 τέρματα στο πέρας δέκα αγωνιστικών.

Εκτός ανταγωνισμού μένει η συγκομιδή τερμάτων το μακρινό 1957, όπου είχε πετύχει 34 γκολ σε δέκα αγωνιστικές. Επίδοση που είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταληφθεί.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, πλέον, μπορεί να περηφανεύεται κι αυτή για την επιθετική της τριπλέτα. Μετά το "MSN" της Μπαρτσελόνα και το "BBC" της Ρεάλ Μαδρίτης, οι "ροχιμπλάνκος" έχουν στο δυναμικό τους το "GGC", το οποίο αποτελείται απ' τους Γκαμεϊρό, Γκριεζμάν, Καράσκο. Οι τρεις μαζί έχουν σκοράρει τα 18 απ' τα 28 τέρματα της φετινής σεζόν σε πρωτάθλημα και Champions League.

Με τα 18 γκολ οι "GGC" βρίσκονται στη δεύτερη θέση μπροστά απ' τους "BBC" (12 τέρματα), αλλά δέκα γκολ πίσω απ' τους "MSN", οι οποίοι έχουν βρει δίχτυα 28 φορές!

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, ότι στη νίκη (4-2) απέναντι στη Μάλαγα (29/10) η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε τα 200 τέρματα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της. Το πρώτο ματς του Τσόλο στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου καταγράφεται στις 15 Ιανουαρίου 2012 στο "Βιθέντε Καλδερόν", κόντρα στη Βιγιαρεάλ (3-0). Φαλκάο (χ2) και Ντιέγκο είχαν σκοράρει τα πρώτα τρία γκολ στη θητεία του Σιμεόνε στην Ατλέτικο.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ