LA LIGA

H Βαλένθια αγοράζει τον Γκέντες απ' την Παρί Σεν Ζερμέν

H Βαλένθια αγοράζει τον Γκέντες απ' την Παρί Σεν Ζερμέν
LAZARO DELA PENYA

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe", η Βαλένθια ήρθε σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Γκονσάλο Γκέντες έναντι 35.000.000 ευρώ, σε μία κίνηση που βοηθάει και τη γαλλική ομάδα λόγω Financial Fair Play.

Η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ τις τελευταίες ημέρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου, είχε ως αποτέλεσμα οι διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν να αποφασίσoυν την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Γκονσάλο Γκέντες στη Βαλένθια, παρά το γεγονός πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί μόλις έξι μήνες νωρίτερα απ' την Μπενφίκα, σε μία μεταγραφή που κόστισε 30.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα των "νυχτερίδων" είναι ικανές να τον κρατήσουν στο "Μεστάγια" και μετά το τέλος του μονοετούς δανεισμού του. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει τρία γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η Βαλένθια να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, οχτώ βαθμούς πίσω απ' τον πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Equipe", η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με την αντίστοιχη της Παρί για την αγορά του Γκέντες έναντι 35.000.000 ευρώ. Ούτως ή άλλως, οι Γάλλοι δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του 21χρονου ποδοσφαιριστή, αφού μ' αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσουν χρήματα και θα βρεθούν σε θέση ισχύος ενόψει και της μάχης που θα δώσουν με την UEFA για μη τήρηση του Financial Fair Play.

Photo Credits: Valencia CF Twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ