ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τρομερή γκέλα του Πικέ στο 2-1 της Λεγανές (VIDEO)

FC Barcelona's Coutinho scores his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Leganes and FC Barcelona at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Coutinho scores his side's first goal during the Spanish La Liga soccer match between Leganes and FC Barcelona at the Butarque stadium in Leganes, Spain, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με την γκολάρα του Φιλίπε Κοουτίνιο, αλλά η Λεγανές έφθασε στην ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά. Το δεύτερο γκολ ήλθε από τον Όσκαρ, έπειτα από τρομερή γκέλα του Ζεράρ Πικέ. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο "Butarque" από τη Λεγανές - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για την έκτη αγωνιστική της Liga. Μπορεί οι "μπλαουγκράνα" να προηγήθηκαν με την γκολάρα του Φιλίπε Κοουτίνιο, αλλά οι "πεπινέρος" έφθασαν στην ανατροπή.

Το έκαναν μέσα σε δύο λεπτά. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ελ Ζαρ ισοφάρισε στο 52ο λεπτό κι ο Όσκαρ στο επόμενο (53ο) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του προαστίου της Μαδρίτης. Το 2-1 προήλθε από την γκέλα του Ζεράρ Πικέ, καθώς η προσπάθεια του Καταλανού αμυντικού ν' απομακρύνει ήταν αποτυχημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ