LA LIGA

Η Θέλτα ζήτησε αναβολή του αγώνα με την Ατλέτικο

Celta Vigo fans cheer as they wait for the start of the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Celta Vigo fans cheer as they wait for the start of the Europa League semifinal second leg soccer match between Manchester United and Celta Vigo at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Θέλτα ζήτησε από την ομοσπονδία να μην παίξει τον αγώνα με την Ατλέτικο στο "Μπαλαΐδος" την Κυριακή, λόγω νέου προβλήματος στο γήπεδό της.

Το "Μπαλαΐδος" προκαλεί νέο "πονοκέφαλο" στη Θέλτα, αφού μετά από το περσινό φιάσκο στην αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ, προβλήματα ενέκυψαν και για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον έτερο "γίγαντα" της Μαδρίτης, την Ατλέτικο.

Εργασίες που πραγματοποιούνται στην νότια κερκίδα ("Rio") αποτρέπουν σε 7.500 κατόχους διαρκείας να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής στην Primera Division.

Οι Γαλιθιάνοι ζήτησαν από την αντίπαλό τους να δώσουν τον αγώνα στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" και στον 2ο γύρο να παίξουν εκείνον του "Μπαλαΐδος", ωστόσο η Ατλέτικο αρνήθηκε, επικαλούμενη εργασίες που πραγματοποιούνται στο καινούργιο γήπεδό τους.

Η δεύτερη πρόταση της Θέλτα ήταν να επιτραπεί η τοποθέτηση γιγαντοθόνης στο Parque de Castrelos, ώστε να δουν με αυτόν τον τρόπο και δωρεάν τον αγώνα οι φίλαθλοι που δεν θα παρευρεθούν στην κλειστή κερκίδα. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον κάτοχο των τηλεοπτικών δικιαωμάτων.

"Ζητάω τη συγχώρεση για κάτι για το οποίο η Θέλτα δεν έχει καμία ευθύνη και που προκαλεί οικονομικό και αγωνιστικό πρόβλημα", τόνισε ο πρόεδρος των Γαλιθιάνων, Κάρλος Μουρίνιο, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η Θέλτα "θα επιληφθεί για την επιστροφή των εισιτηρίων που πωλήθηκαν, καθώς και των χρημάτων".

Υπενθυμίζεται ότι την περσινή χρονιά, οι ανεμοστρόβιλοι που έπληξαν τη Γαλικία, προκάλεσαν ζημιές στο στέγαστρο του γηπέδου, με συνέπεια την επεισοδιακή αναβολή του αγώνα με τη Ρεάλ.

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ