LA LIGA

Η Ρεάλ κατηγορεί τον Μέσι για πίεση στον διαιτητή

Η Ρεάλ κατηγορεί τον Μέσι για πίεση στον διαιτητή
AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Σέρχιο Ράμος κατηγορεί τον Λιονέλ Μέσι ότι προσέβαλε και άσκησε πίεση στον διαιτητή του clasico και η Ρεάλ κάνει λόγο για "σοβαρό περιστατικό". Αρνείται τα πάντα το περιβάλλον του παίκτη.

Οργανωμένη επίθεση εναντίον του Λιονέλ Μέσι εκπορεύεται από τη Ρεάλ, η οποία κατηγορεί τον Αργεντινό ότι πίεζε τον διαιτητή του clasico για να ευνοήσει με τις αποφάσεις του την Μπαρτσελόνα και κάνει λόγο για "το πιο σοβαρό περιστατικό που έχουμε δει ποτέ".

Οι "μερένγκες" έχουν αρκετά παράπονα από τον Αλεχάντρο Ερνάντεθ Ερνάντεθ και μετά από τη μικρή ζώνη, σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικών ΜΜΕ, ακούγονταν από ανθρώπους της ομάδας ότι "θα πρέπει να γελάμε γιατί αλλιώς θα κλάψουμε. Δεν είναι παράξενο που η Μπαρτσελόνα συνεχίζει αήττητη".

Συγκεκριμένα, για τον Αργεντινό επιθετικό των Καταλανών, σχολίαζαν ότι η μη αποβολή του Γκάρεθ Μπέιλ σε μαρκάρισμα στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου επέφερε την οργή του Μέσι. "Σκ@τό, σκ@τό, νομίζεις ότι είναι καλό να τους δίνεις πράγματα", υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες ότι είπε ο 30χρονος διεθνής προς τον Ισπανό διαιτητή.

Η φραστική επίθεση φέρεται να έγινε στις σκάλες που οδηγούν προς τον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου έχει πρόσβαση μόνο το τηλεοπτικό συνεργείο της "Mediapro", που κατέχει τα δικαιώματα προβολής. Οι άνθρωποι του ισπανικού καναλιού, όμως, υποστηρίζουν ότι ο Μέσι και ο διαιτητής δεν υπάρχουν μαζί σε κάποιο πλάνο σε αυτόν τον χώρο.

ΡΑΜΟΣ: "Ο ΜΕΣΙ ΠΙΕΖΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ"

Ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, υποστήριξε με δηλώσεις του μετά από το ντέρμπι ότι ο Μέσι άσκησε πίεση στον διαιτητή για τις αποφάσεις του.

"Ο Μέσι πίεσε τον διαιτητή στη φυσούνα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Δεν ξέρω αν υπήρχαν κάμερες και δεν ξέρω αν (σ.σ ο διαιτητής) θα έπαιρνε διαφορετικές αποφάσεις στο 2ο ημίχρονο. Παρ' όλα αυτά, είναι σημαντικό να αφήνεις αυτά τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να δείχνεις σεβασμό".

ΑΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΙ

Στην αντίπερα όχθη, άνθρωπος κοντά στον Μέσι μίλησε στην " Marca" και υποστήριξε ότι "ο Λιονέλ ποτέ δεν αποκάλεσε κάπως τον διαιτητή και δεν έδειξε ασέβεια. Του μίλησε σε πολλές περιπτώσεις, όπως φαίνεται και από τα τηλεοπτικά πλάνα, όμως περισσότερο στο γήπεδο, από τη φυσούνα".

Photo credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ