LA LIGA

Η Μπέτις φαβορί για Κασίγιας

Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the warm up before the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Porto goalkeeper Iker Casillas gestures during the warm up before the Champions League group G soccer match between FC Porto and AS Monaco at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Dec. 6, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ίκερ Κασίγιας θα αποχωρήσει από την Πόρτο στο τέλος της σεζόν, οι προτάσεις από το MLS δεν έχουν φθάσει και η Μπέτις είναι πρόθυμη να τον επαναπατρίσει.

Την Παρασκευή (2/3) με τη σπουδαία επέμβασή του κράτησε τη νίκη (2-1) για την Πόρτο στο ντέρμπι με τη Σπόρτινγκ και βοήθησε τους "δράκους" να κάνουν σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου της Primeira Liga μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος βρίσκεται στο Λίβερπουλ για τη ρεβάνς με τους "reds" στο πλαίσιο των 16 του Champions League, δεδομένα θα αποχωρήσει από το Οπόρτο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Οι προτάσεις από το MLS δεν έχουν φθάσει ακόμη για τον 36χρονο Ισπανό γκολκίπερ κι αυτή τη στιγμή η Μπέτις είναι το φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Εάν τελικά πάρει το δρόμο για τη Σεβίλλη, στη μάχη για τα γάντια του βασικού θα βρει αντιμέτωπο έναν πρώην συμπαίκτη του. Τον Αντόνιο Αδάν, με τον οποίον συνυπήρξε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo credits: AP Photo/Luis Vieira

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ