LA LIGA

Η Marca αφαίρεσε το εκπληκτικό γκολ-φάουλ από τον Μέσι (VIDEO)

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday March 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Espanyol at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday March 30, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Marca αφαίρεσε από τον Λιονέλ Μέσι το γκολ από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ - χρεώνοντάς το ως αυτογκόλ του Βίκτορ Σάντσεθ - ωστόσο θα το επανεξετάσει ύστερα από διαμαρτυρίες. (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και το δρόμο για την επικράτηση (2-0) της Μπαρτσελόνα επί της Εσπανιόλ στο ντέρμπι της πόλης για την 29η αγωνιστική της ισπανικής Liga.

Η Marca, ωστόσο, χρέωσε το γκολ στον 31χρονο Ισπανό αρχηγό των φιλοξενούμενων, Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος παρενέβη στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα (ο Ντιέγκο Λόπεθ είχε κινηθεί προς την μπάλα).

Όπως είναι φυσιολογικό η απόφαση της ισπανικής εφημερίδας προκάλεσε αντιδράσεις από τους " μπλαουγκράνα" αναγνώστες της. Έτσι, η κορυφαία ισπανική εφημερίδα υποσχέθηκε να επανεξετάσει τη φάση.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που η μεθοδολογία καταμέτρησης των γκολ από τη Marca προκαλεί αντιδράσεις. Τη σεζόν 1993/94 είχε παρατηρηθεί το ίδιο με γκολ του Ούγκο Σάντσες σε ματς της Ράγιο με την Τενερίφη, τη σεζόν 2004/05 σε γκολ του Ντιέγκο Φορλάν (είχε παρεμβληθεί στην πορεία της μπάλας ο Γκουάιρε) σε ματς της Βιγιαρεάλ με την Αλμπαθέτε και τη σεζόν 2013/14 σε γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν στην αναμέτρηση της Σοθιεδάδ με την Έλτσε.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ