LA LIGA

Η Μάλαγα απέλυσε τον Μίτσελ

Η Μάλαγα απέλυσε τον Μίτσελ

Η Μάλαγα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Μίτσελ, ο οποίος "πλήρωσε το μάρμαρο" για την κάκιστη πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα αποτελεί ο Μίτσελ. Η ομάδα απ' την Ανδαλουσία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ύστερα κι απ' τη νέα ήττα με 1-0 απ' τη Χετάφε για την 19η αγωνιστική της La Liga.

H Μάλαγα βρίσκεται στην 19η θέση με 11 βαθμούς, πέντε λιγότερους απ' την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που είναι πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού. Το τελευταίο διάστημα οι "φωνές" για απόλυση του Μίτσελ είχαν αυξηθεί, με τους οπαδούς της ομάδας να επισκέπτονται το προπονητικό κέντρο και να του ζητούν να παραιτηθεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα τον περασμένο Μάρτιο, κατάφερε να τη διατηρήσει στη La Liga, αλλά η φετινή σεζόν δεν κύλησε ομαλά, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χωρίσουν τους δρόμους τους. Σε 33 παιχνίδια, ο Μίτσελ μέτρησε εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και 19 ήττες.

H ανακοίνωση:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ