LA LIGA

Η Μαδρίτη χωρίζεται στα δύο για Μάρκος Αλόνσο

Chelsea's Marcos Alonso kicks the ball as he tries to score during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Chelsea's Marcos Alonso kicks the ball as he tries to score during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μαδριλένικος "εμφύλιος" με ποδοσφαιρικό υπόβαθρο για τα πόδια του Μάρκος Αλόνσο, καθώς Ρεάλ και Ατλέτικο έχουν βάλει στο... μάτι τον ίδιο παίκτη.

Ρεάλ, Ατλέτικο και στη μέση ο Μάρκος Αλόνσο. Ένα μεταγραφικό ντέρμπι με άρωμα Μαδρίτης μόλις ξεκινάει, με τους δύο ποδοσφαιρικούς "γίγαντες" της La Liga να ορέγονται τον ακραίο αμυντικό της Τσέλσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "As", οι "ροχιμπλάνκος" βλέπουν στο πρόσωπο του μπακ της Τσέλσι τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Φιλίπε Λουίς -που οδεύει ολοταχώς προς Παρί- ενώ από την πλευρά τους, οι "μερένχες" αναζητούν το ιδανικό ταίρι του Μαρσέλο στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας.

Η Τσέλσι αξιώνει ένα ποσό που κυμαίνεται στα 30 εκατ. ευρώ, ώστε να δώσει την συγκατάθεσή της και να παραχωρήσει το αμυντικό της "πολυεργαλείο", με την ισπανική μάχη να κορυφώνεται προσεχώς.

Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας των "μπλε" του Λονδίνου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον νέο τεχνικό της Ρεάλ, Τζουλέν Λοπετέγκι, στα τμήματα υποδομών των "μπλάνκος".

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ