LA LIGA

Η Λεβάντε κάνει δώρο τα εισιτήρια διαρκείας σε 12.500 "πιστούς" φιλάθλους της!

Η Λεβάντε κάνει δώρο τα εισιτήρια διαρκείας σε 12.500 "πιστούς" φιλάθλους της!

Είχε δώσει μια υπόσχεση όταν ήπιε το "πικρό ποτήρι" του υποβιβασμού στη Segunda División. Τώρα που επέστρεψε στην Primera, η Λεβάντε τήρησε την υπόσχεσή της και κάνει δώρο τα εισιτήρια διαρκείας σε 12.500 "πιστούς" φιλάθλους της.

Η Λεβάντε νίκησε με 1-0 την Οβιέδο, το Σάββατο (29/5) στο 18ο εντός έδρας της φετινό ματς πρωταθλήματος, κι επέστρεψε και μαθηματικά στην Primera División μετά από ένα χρόνο απουσίας από την πρώτη ισπανική κατηγορία.

Όταν ξεκινούσε την περιπέτεια της στη δεύτερη κατηγορία το περασμένο καλοκαίρι, εγκαινίασε αυτή με την καμπάνια ''Contigo Volveremos'' ("μαζί σου θα επιστρέψουμε", δηλαδή).

Τότε, ο πρόεδρος των "γρανότες", Κίκε Καταλάν, (στο πλαίσιο της καμπάνιας) είχε υποσχεθεί ότι εάν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν παρακολουθήσουν τουλάχιστον τα 18 από τα συνολικά 21 εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος (ποσοστό της τάξης του 85%), θα έχουν δωρεάν εισιτήριο διαρκείας στην Primera για την επόμενη.

Η πλειοψηφία των μελών - κατόχων εισιτηρίου διαρκείας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί. Συνολικά 12.000 μέλη της Λεβάντε εκ των συνολικά 15.400 μελών (ποσοστό που υπερβαίνει το 80%) πήγαν στο "Estadio Ciudad de Valencia" για να στηρίξουν τη Λεβάντε στη φετινή προσπάθειά της να επιστρέψει στην πρώτη ισπανική κατηγορία. Έτσι, θα έχουν εισιτήριο διαρκείας, χωρίς να το πληρώσουν ως δώρο από την ομάδα, για την Primera División.

Photo credits: Levante UD twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ