LA LIGA

Η γκολάρα του Μέσι κόντρα στη Σεβίλλη (VIDEO)

Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's the goal during La Liga soccer match between Sevilla and Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain. Saturday, February 23, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Barcelona forward Lionel Messi celebrates after scoring his side's the goal during La Liga soccer match between Sevilla and Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain. Saturday, February 23, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ένα από τα ομορφότερα φετινά του γκολ σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" κόντρα στη Σεβίλλη. Ο Αργεντινός με φοβερό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 για τη Μπαρτσελόνα. (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει από τη Σεβίλλη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" με το γκολ του Χεσούς Νάβας στο 22', αλλά τέσσερα μετά ο Λιονέλ Μέσι έκανε το 1-1 με γκολ που πρέπει να δείτε. Ο Ράκιτιτς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αργεντινός σταρ με υπέροχο σουτ στην κίνηση από τον άξονα της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε.

Αυτό ήταν το 34ο γκολ του Μέσι κόντρα στη Σεβίλλη (εναντίον της μετρά και 15 ασίστ σε 37 παιχνίδια) και το 23ο φετινό στην Primera Division, στην οποία είναι και πρώτος σκόρερ.

Δείτε το σημερινό:

Αφού η Σεβίλλη προηγήθηκε εκ νέου, σε 2-1, ο Μέσι στο 67' ισοφάρισε με σουτ με το δεξί και έφτασε τα 24 τέρματα στην Primera.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ