LA LIGA

Η φορολογία των Βάσκων φταίει στον Ουσίγιος

Η φορολογία των Βάσκων φταίει στον Ουσίγιος

Ο αθλητικός διευθυντής της Μάλαγα, Μάριο Ουσίγιος, στάθηκε στην ανισότητα που προκαλείται στο μεταγραφικό παζάρι λόγω της διαφορετικής φορολογίας σε σχέση με τη Χώρα των Βάσκων.

Σε χαμηλές πτήσεις κινήθηκε η μεταγραφική δραστηριότητα της Μάλαγα κατά τον Ιανουάριο. Πέραν του Ινάσι Μιγκέλ ο οποίος αποκτήθηκε με αγορά από τη Λούγκο, οι υπόλοιπες προσθήκες έγιναν είτε με τη μορφή δανεισμού (Λεστιέν, Σαξές, Ιντέγε, Σάμου Γκαρθία, Μπουένο) είτε ως ελεύθεροι (Ιτούρα).

Ο Αργεντινός πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και νυν των "μποκερόνες", Μάριο Ουσίγιος, απέδωσε την ανισότητα που προκαλείται στο μεταγραφικό παζάρι της Ισπανίας λόγω της διαφορετικής φορολογίας, ενώ έστρεψε τα βέλη προς τις ομάδες της Χώρας των Βάσκων.

"Βγήκαμε στην αγορά με κάτι περισσότερο από 1.500.000 ευρώ στη διάθεσή μας και με διάφορες αποχωρήσεις. Αλλά, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε άλλες ομάδες, όπως αυτές από τη Χώρα των Βάσκων, οι οποίες πληρώνουν λιγότερους φόρους από εμάς. Εμείς κάναμε ο,τι μπορέσαμε από την πλευρά μας", υποστήριξε ο Ουσίγιος.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ