LA LIGA

Η Έιμπαρ μιλά με τις συντρόφους των μεταγραφικών στόχων πριν το deal!

Η Έιμπαρ μιλά με τις συντρόφους των μεταγραφικών στόχων πριν το deal!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Έιμπαρ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Οι Βάσκοι μιλούν όχι μόνο με τους ίδιους τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά και με τις συντρόφους αυτών για να είναι σίγουροι πριν προχωρήσουν στο deal.

H Έιμπαρ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Ipurúa" (10/3, 14:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga σε μια οικονομικά "μάχη" Δαβίδ-Γολίαθ.

Οι Βάσκοι έχουν προϋπολογισμό 45.000.000 ευρώ, ενώ οι "μερένγκες" έχουν 600.000.000 ευρώ! Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ωστόσο, η Έιμπαρ θα παλέψει για την έξοδο στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός σχεδιάζεται με κάθε λεπτομέρεια. Μία από αυτές, κάνει τη διαφορά. Όπως, αποκαλύπτει η "Marca" η πρόεδρος, Αμάια Γκοροστίθα και ο τεχνικός διευθυντής, Φραν Γαραγκάρθα, συνομιλούν όχι μόνο με τους ίδιους τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Αλλά, και με τις συντρόφους αυτών για να είναι σίγουροι πριν προχωρήσουν στο deal. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που κάποιος παίκτης πιέζει να αποχωρήσει από κάποια ομάδα ή μετανιώνει για κάποια επιλογή του ύστερα από "γκρίνια" της συντρόφου του...

Photo credits: Eibar FC Oficial

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ