LA LIGA

Γρανάδα - Ρεαλ: Σούπερ ξεκίνημα με γκολάρες από Μεντί και Μπενζεμά

Real Madrid's Ferland Mendy, second left, celebrates after scoring with teammates the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton)
Real Madrid's Ferland Mendy, second left, celebrates after scoring with teammates the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton) AP PHOTO/JOSE BRETON

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καταιγιστική στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα κόντρα στην Γρανάδα και πανηγύρισε δύο εντυπωσιακά τερματα με τους Μεντί και Μπενζεμά (VIDEOS).

Η Ρεάλ καιγόταν για τη νίκη στο "Λος Κάρμενες" για να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας των τεσσάρων βαθμών έναντι της Μπαρτσελόνα και πραγματοποίησε ένα καταπληκτικό ξεκίνημα απέναντι στην Γρανάδα για την 36η αγωνιστική στην La Liga, στέλνοντας δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα μέσα στο πρώτο 20λεπτο.

Το έκανε μάλιστα με επιβλητικό τρόπο, με τα δύο τέρμά της να είναι χάρμα ειδέσθαι. Την αρχή την έκανε ο Μεντί που μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά και εκεί που πίστευαν όλοι πως θα προσπαθούσε να τη γυρίσει στον Μπενζεμά, εκείνος εκτέλεσε με άπιαστο σουτ τον Ρουί Σίλβα, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει μέσα από την τρύπα της βελόνας και να καταλήξει στον ουρανό των διχτύων (0-1).

Έξι λεπτά αργότερα, οι μερένγκες έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, εξίσου εντυπωσιακού. Ο Ίσκο τροφοδότησε με πανέξυπνη πάσα τον Μπενζεμά και ο Γάλλος μπήκε στην περιοχή, για να βρει το χώρο που ήθελε και να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας (0-2) με το 246ο τέρμα του σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Μαδριλένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα 0-1: Μέσι και Βιδάλ την έφεραν στο -1 από την Ρεάλ
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ