LA LIGA

Γκριεζμάν: "Ψέμα η συμφωνία μου με την Μπαρτσελόνα"

Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates scoring the opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Roma at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο υποτιθέμενη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα, ώστε να φορά την "μπλαουγκράνα" φανέλα από το καλοκαίρι.

Οι φήμες περί συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με τον Αντουάν Γκριεζμάν ξεκίνησαν από τον περασμένο χειμώνα κι έχουν οργιάσει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γάλλος "αστέρας" της Ατλέτικο με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του (Telefoot) διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο υποτιθέμενη συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα, ώστε να φορά την "μπλαουγκράνα" φανέλα από το καλοκαίρι.

"Δεν ξέρω από πού βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες, αλλά δεν ξέρω τίποτα και προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα. Είναι ψέματα", υποστήριξε εμφανώς εκνευρισμένος ο "βιρτουόζος" των "κολτσονέρος".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ