LA LIGA

Γκριεζμάν: Η Ατλέτικο μπορεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι

Atletico's Antoine Griezmann reacts after the 1-1 draw in the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Atletico's Antoine Griezmann reacts after the 1-1 draw in the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σίγουρος πως η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να κερδίσει όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια φάνηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν μετά από την επικράτηση της ομάδας του με 5-2 το βράδυ της Κυριακής απέναντι στη Σεβίλλη.

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντουάν Γκριεζμάν κάλεσε τους συμπαίκτες του να εκμεταλλευτούν την αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκονται και να κερδίσουν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος Γάλλος σημείωσε χατ τρικ και η ομάδα του επικράτησε με 5-2 επί της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία, διατηρώντας την απόσταση από την Μπαρτσελόνα στους επτά βαθμούς.

"Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος", δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά από τη νίκη.

"Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, κάνοντας καλές εμφανίσεις και να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Είναι πάντοτε ωραίο να πετυχαίνεις γκολ, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα αυτήν την στιγμή είναι να διατηρήσουμε το επίπεδο της αγωνιστικότητάς μας, το οποίο μας επιτρέπει να κερδίζουμε βαθμούς. Η Σεβίλλη συνηθίζει να επιτίθεται μαζικά με πολλούς παίκτες. Το παν για μας ήταν να καταφέρουμε να τους περιορίσουμε", συμπλήρωσε.

Η Ατλέτικο έχει καταφέρει να συλλέξει 22 βαθμούς, με επτά νίκες και μία ισοπαλία, στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ