LA LIGA

Γκριεζμάν: "Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Γκριεζμάν: "Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε στον ισπανικό Τύπο για τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στη Ρεάλ.

Με δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο, ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για τις φήμες που ακούγονται γύρω απ' το όνομά του, ενώ αποκάλυψε ότι δεν σκέφτεται να μεταβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι για την ώρα επιθυμεί να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Επιπλέον, μίλησε για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και για τη μελλοντική του επιθυμία να μετακομίσει στην Premier League.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Αισθάνομαι υπέροχα στην Ατλέτικο. Είναι αλήθεια ότι θέλω να κερδίζω τίτλους, αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω του ανταγωνισμού των δύο ομάδων".

Για το ενδιαφέρον της Παρί: "Είναι μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν μου αρέσει το γαλλικό πρωτάθλημα. Προτιμώ το ισπανικό ή το αγγλικό. Πάντως, δεν σκέφτομαι να αποχωρήσω". Βέβαια, οι ενδείξεις είναι θετικές απ' το Νησί, μιας κι ο Πολ Σκόουλς υποστήριξε πρόσφατα ότι ο Γκριεζμάν είναι ο ιδανικότερος ποδοσφαιριστής για την αντικατάσταση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, όταν ο Σουηδός φορ αποχωρήσει απ' το "Old Trafford".

Επιπλέον, ερωτήθηκε και για τη "Χρυσή Μπάλα", δίνοντας προβάδισμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Η Χρυσή Μπάλα είναι ένας απ' τους στόχους, αλλά ο Ρονάλντο κατέκτησε το Champions League και το Euro 2016. Αξίζει να την πάρει εκείνος".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ