LA LIGA

Γιατί έπιασε ο Μίτσελ τα γεννητικά όργανα του Βαλντεράμα

Γιατί έπιασε ο Μίτσελ τα γεννητικά όργανα του Βαλντεράμα

Ο Μίτσελ "έσπασε" τη σιωπή του μετά από 26 χρόνια κι αναφέρθηκε στο περιστατικό που στιγμάτισε την καριέρα του. Γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του Κάρλος Βαλντεράμα;

Έχουν περάσει 26 χρόνια απ' τη φάση που στιγμάτισε το ισπανικό ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα την ποδοσφαιρική καριέρα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Για την ακρίβεια, αναφερόμαστε στη φάση όπου ο Ισπανός έπιασε τα γεννητικά όργανα του Κάρλος Βαλντεράμα και σχολιάστηκε αρνητικά απ' τα ΜΜΕ κι όχι μόνο. Η εν λόγω στιγμή έλαβε χώρα σε αναμέτρηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Βαγιαδολίδ για το ισπανικό πρωτάθλημα στο "Santiago Bernabéu".

Από τότε ακολούθησαν αρκετές ερμηνείες για το συνέβη, αλλά ποτέ ο Μίτσελ δεν μίλησε δημόσια για το εν λόγω περιστατικό. Μάλιστα, αρκετοί υποστήριξαν ότι ο 54χρονος τεχνικός είναι ομοφυλόφιλος και γι' αυτό προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Πάντως, ο ίδιος "έσπασε" τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα με τον Βαλντεράμα, σε συνέντευξή του στο "Telecinco": "Υπήρχαν προβλήματα με τον Βαλντεράμα στη διάρκεια του αγώνα. Μιλούσε στον Προσινέτσκι, ο οποίος δεν γνώριζε ισπανικά και του έλεγε να του πιάσει τα γεννητικά όργανα.

Τα ίδια έλεγε και στον Φερνάντο Ιέρο. Τότε, στράφηκε και σε εμένα και γύρισα και του τα έπιασα. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έλεγαν ότι προκάλεσα".

Έπειτα, ο Ισπανός προπονητής θυμήθηκε ένα άλλο περιστατικό με τον Βαλντεράμα και τη γυναίκα του, έξω από το "Camp Nou": "Όσο τους πλησίαζα, θυμάμαι που άκουσα τον Βαλντεράμα να της λέει 'κοίτα, έρχεται το αγόρι μου'. Μετά πήγα στη γυναίκα του και της είπα 'θα το βγάλω έξω'. Εκείνη είχε πεθάνει στο γέλιο".

Για εκείνους που θεωρούν ότι είναι ομοφυλόφιλος: "Είναι κάτι που δεν με επηρεάζει. Δεν με αφορά. Τις προάλλες με ρώτησαν στο Twitter αν είμαι ομοφυλόφιλος. Δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, σέβομαι όλους τους ανθρώπους".

Όσον αφορά το αν θέλει να προπονήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε ότι "φυσικά και θα ήθελα, όπως κάθε άλλος", ενώ για τη δουλειά του Ζινεντίν Ζιντάν απάντησε χιουμοριστικά πως "τα πάει καλά, γιατί είναι αριστερόχειρας κι αυτό είναι τόσο σημαντικό όσο η προπόνηση".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ