LA LIGA

Γιατί δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Γκριεζμάν

Γιατί δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Γκριεζμάν

Μπορεί να είναι δύο παρόμοιοι πανηγυρισμοί, αλλά κρύβουν μία μικρή διαφορά. Γιατί ο Χουάνμι της Ρεάλ Σοθιεδάδ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν όχι; (VIDEOS)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν ένας εκ των κορυφαίων στη χθεσινή (5/3) επικράτηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Βαλένθια (3-0), καθώς με δύο γκολ "οδήγησε" την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε στη νίκη.

Αυτό που προκάλεσε ενδιαφέρον ήταν ο πανηγυρισμός του Γάλλου επιθετικού στο 10ο λεπτό, μιας και μετά το γκολ σήκωσε τη φανέλα και το αφιέρωσε στην εορτάζουσα γυναίκα του με το εξής μήνυμα: "Feliz Cumple Gordita".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της συνάντησης δεν έβγαλε την κίτρινη κάρτα κι αυτό ήταν κάτι που σχολιάστηκε απ' τον ισπανικό Τύπο. Για την ακρίβεια, πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν την εν λόγω φάση με εκείνη του Χουάνμι στην 25η αγωνιστική.

Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης της Ρεάλ Σοθιεδάδ πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο το γκολ που σημείωσε στην ισοπαλία κόντρα στην Έιμπαρ (2-2), αλλά με τη διαφορά ότι αντίκρισε την κίτρινη κάρτα (σ.σ. αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 59'). "Πάντα δυνατός, Πάμπλο Ράεθ", ήταν το μήνυμα στη φανέλα.

Ενδιαφέρον προκαλεί δημοσίευμα της ισπανικής MARCA, το οποίο εξηγεί γιατί ο Χουάνμι δέχτηκε κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό, ενώ ο Αντουάν Γκριεζμάν όχι. Σύμφωνα με το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο Σύνδεσης (IFAB), ο ποδοσφαιριστής θεωρείται ότι έχει βγάλει τη φανέλα ακόμα κι αν την περάσει πάνω απ' το κεφάλι του ή όταν καλύπτει το πρόσωπό του. Όπως φαίνεται κι απ' τις φωτογραφίες των δύο περιστατικών, ο Χουάνμι έχει υποπέσει σε παράβαση.



TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ