LA LIGA

Φιλίπε Λουίς: "Γι' αυτό δεν ζήτησα ποτέ τη φανέλα του Μέσι"

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, right, duels for the ball against Atletico Madrid's Filipe Luis, from Brazil, during a final Spanish Supercup at the camp nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 28, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, right, duels for the ball against Atletico Madrid's Filipe Luis, from Brazil, during a final Spanish Supercup at the camp nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 28, 2013. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο αριστερός μπακ της Φλαμένγκο, Φιλίπε Λουίς, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ζήτησε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι όταν τον αντιμετώπισε στα ισπανικά γήπεδα με τη φανέλα των Ντεπορτίβο και Ατλέτικο κι εξήγησε το λόγο.

Συνέντευξη στο περιοδικό "Panenka" παραχώρησε ο 34χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Φιλίπε Λουίς, ο οποίος θυμήθηκε τις μονομαχίες του με τον Λιονέλ Μέσι στα ισπανικά γήπεδο φορώντας είτε τη φανέλα της Ντεπορτίβο, είτε της Ατλέτικο στα ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Φιλίπε Λουίς αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ζήτησε τη φανέλα του Αργεντινού κι εξήγησε το λόγο: "Πάντα τον κλωτσούσα για να τον σταματήσω, δεν ντρέπομαι γι' αυτό.

Τον θαυμάζω για το ταλέντο του. Ποτέ δεν του ζήτησα τη φανέλα γιατί εγώ μπαίνω στο γήπεδο για να νικήσω κι όχι για να λέω με ποιον έπαιξα αντίπαλο.

Όλος ο κόσμος ξέρει τι σκέφτομαι για τον Μέσι, το μόνο που μπορώ να πω είναι να τον απολαύσετε γιατί δεν ξέρω πόσα χρόνια ή δεκαετίες θα περάσουν για να εμφανιστεί ξανά τέτοιος ποδοσφαιριστής", τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ