LA LIGA

Φαν Νίστελροϊ για Μάλαγα

Φαν Νίστελροϊ για Μάλαγα

Η Ζάλτσμπουργκ δεν διαπραγματεύεται για τον Όσκαρ Γκαρθία και η Μάλαγα στρέφεται στον Ρούουντ φαν Νίστελροϊ για τον αντικαταστάτη του Χουάντε Ράμος.

Ο Χουάντε Ράμος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα και οι "μποκερόνες" κινούνται για τον αντικαταστάτη του.

Ο 43χρονος Καταλανός προπονητής της Ζάλτσμπουργκ, Όσκαρ Γκαρθία, ήταν από την αρχή ο πρώτος στόχος της ομάδας της Ανδαλουσίας, αλλά οι Αυστριακοί δεν κάθονται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Έτσι, ο ιδιοκτήτης της Μάλαγα, Αλ Τανί, στρέφεται σε άλλες λύσεις και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ολλανδός πρώην επιθετικός της ομάδας, Ρούουντ φαν Νίστελροϊ.

Μάλιστα, η Μάλαγα ήταν και ο τελευταίος σταθμός της ένδοξης ποδοσφαιρικής του καριέρας, μετά από Χέρενφεϊν, Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Αμβούργο.

Ο 40χρονος Ολλανδός έχει εργαστεί ως βοηθός ομοσπονδιακός τεχνικός των "οράνιε", ενώ φέτος (2016) ανέλαβε τεχνικός της ομάδας Κ17 της Αϊντχόφεν.

Μετά από 16 αγωνιστικές στη La Liga, η Μάλαγα έχει συγκεντρώσει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της συνολικής κατάταξης.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ